Умови використання сайту

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 Угода про використання сайту
partner.collar.com

1. ВСТУП:

Політика конфіденційності (Угода про використання сайту  partner.collar.com (далі – веб-сайт  або сайт) далі – Політика діє відносно всієї інформації, яку– Компанія може отримати про користувача (далі – Користувач або Клієнт) під час використання ним сайту partner.collar.com.

Компанія зобов’язується захищати конфіденційність своїх клієнтів і безпеку їхніх персональних даних. Ми чітко й прозоро розповідаємо про те, яку інформацію ми збираємо та яку обробку даних здійснюватимемо.

Володільцем бази даних користувачів сайту є ТОВ “КОЛЛАР КОМПАНІ” адреса реєстрації: місто Чернігів, вулиця Гетьмана Полуботка, будинок 7.

Використання веб-сайту означає беззастережну згоду Користувача з цією Політикою і зазначеними в ній умовами, в разі незгоди з цими умовами Користувач повинен утриматися від використання веб-сайту.

У цій Політиці викладено таке:

  • типи персональних даних, які ми збираємо та обробляємо у зв’язку з тим, що ви є нашим клієнтом, шляхом використання вами нашого веб-сайту;
  • яким чином ми збираємо дані;
  • що ми робимо з такими даними;
  • як ми зберігаємо ці дані;
  • кому ми передаємо/розкриваємо такі дані;
  • як ми реалізуємо ваше право на захист персональних даних.

2. ЯКІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ МИ ЗБИРАЄМО:

В рамках цієї Політики персональними даними Користувача є:

1. Персональні дані, які Користувач надає про себе самостійно при реєстрації (створення облікового запису) або в процесі використання веб-сайту, або які Компанія отримує іншим чином, включаючи персональні дані Користувача:

  • адреса електронної пошти
  • прізвище, ім’я та по батькові
  • номер телефону
  • регіон і місто проживання
  • вік
  • дата народження
  • інформація про замовлення
  • адреса доставки товарів
  • дані про претензії, скарги та інші звернення Користувача, що направляються з використанням веб-сайту.

2. Дані, які автоматично передаються Компанії в процесі їх використання за допомогою встановленого на пристрої програмного забезпечення, в тому числі інформація з cookie, інформація про пристрій Користувача:

  • адреса комп’ютера Користувача (наприклад, IP-адреса)
  • тип браузера, версія браузера
  • сторінки веб-сайту, час відвідування Користувача, час, витрачений на ці сторінки
  • унікальні ідентифікатори пристроїв і інші діагностичні дані, тип мобільного пристрою, IP-адреса мобільного пристрою, мобільна операційна система, тип мобільного інтернет-браузера
  • cookies та інші дані цих файлів

Відомості, які Компанія збирає, містять дані, наприклад, щодо кількості користувачів, які відвідали сайти Компанії, сторінок, які були відвідані, дані про те, чи відвідував Користувач веб-сайт Компанії раніше, та допомагають Компанії визначити товари, в яких Користувач найбільш зацікавлений. Ці дані також дають Компанії можливість покращити та розширити досвід Користувача.

3. Дані файлів cookie (сookie-файли) і аналогічні технології відстеження Компанія використовує для відстеження активності та зберігання інформації. Сookie-файли є невеликою кількістю даних, які можуть включати анонімний унікальний ідентифікатор. Cookie-файли відправляються в браузер з вебсайту і зберігаються на пристрої Користувача. Користувач може відмовитися від усіх cookie-файлів (при зміні налаштувань браузера). При відмові від використання cookie-файлів Користувач погоджується з тим, що деякі частини (функції) веб-сайту можуть бути йому недоступні для використання.

 Під час надання згоди на обробку файлів cookies, Клієнт підтверджує, що ознайомлені зі своїми правами, що вказані ст. 8 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про захист персональних даних».

3. ДЛЯ ЧОГО, ЧОМУ МИ ВИКОРИСТОВУЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ:

1. Компанія збирає і зберігає персональні дані, які необхідні для продажу товарів та надання та послуг Користувачу, вони обробляється за згодою на обробку персональних даних, в цілях та способами, зазначеними в п. 2, цього розділу за винятком випадків, коли законодавством передбачено обов’язкове зберігання персональної інформації протягом визначеного законом терміну.

2. Компанія здійснює обробку персональних даних Користувача, включаючи збір, отримання, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (надання, доступ), блокування, видалення, знищення як з використанням засобів автоматизації, так і без використання таких засобів, а також шляхом змішаної обробки в наступних цілях:

  • ідентифікація Користувача при реєстрації на веб-сайті або аутентифікація зареєстрованого Користувача;
  • надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів;
    встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання веб-сайту, обробку запитів і заявок від Користувача;
    підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем;
  • надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов’язаних з використанням веб-сайту;
  • моніторинг використання веб-сайту;
  • направлення рекламних повідомлень Користувачу, надання Користувачеві персональних пропозицій, додаткових можливостей користування веб-сайту;
  • поліпшення користувацького досвіду, якості обслуговування та роботи, зручності їх використання, розробка нових сервісів і послуг;
  • аналіз призначених для користувача даних, проведення статистичних та інших досліджень взаємодії Користувача з Компанією та третіми особами.

4. БЕЗПЕКА ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

1. Обробка персональних даних користувачів здійснюється відповідно  до ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про захист персональних даних» та чинного законодавства України.

2. Відносно всіх персональних даних Користувача зберігається їх конфіденційність і забезпечується безпека

3. Компанія має право передати персональні дані Користувача та/або доручити її обробку третім особам в наступних випадках:

  • передача необхідна для використання Користувачем веб-сайту;
  • з метою забезпечення можливості захисту прав і законних інтересів Компанії;
  • в інших випадках встановлених чинним законодавством України.

4.  Веб-сайт може містити посилання на інші сайти, які не керуються Компанією. Якщо Користувач переходить за посиланням, то він потрапить на сайт третьої сторони. Компанія наполегливо рекомендує Користувачеві ознайомитися з політикою конфіденційності на кожному сайті, який він відвідує. Компанія не контролює і не бере на себе ніякої відповідальності за контент, політику конфіденційності або дії сторонніх сайтів або послуг третіх осіб.

5. При обробці персональних даних Компанія приймає необхідні правові, організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, надання, поширення персональної інформації, а також від інших неправомірних дій у відношенні персональної інформації Користувача щодо обробки персональних даних Компанії та вимогами законодавства про персональні дані.

6. Обробка персональних даних користувачів здійснюється на обладнанні, що розміщується в охоронюваних приміщеннях.

5. БЕЗПЕКА ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

1. Компанія зобов’язана:

  • використовувати отримані персональні дані Користувача виключно для цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності.
  • забезпечувати конфіденційність персональних даних Користувача.
  • виконувати інші обов’язки, передбачені Політикою конфіденційності та законодавством України.

6. ЗОБОВ’ЯЗАННЯ КОРИСТУВАЧА

1. Користувач зобов’язаний:

  • надавати Компанії достовірну персональну інформацію Користувача, необхідну для використання веб-сайту;
  • повідомляти Компанію про зміну своїх персональних даних в термін не пізніше 7  днів з дати їх зміни.

7. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

1. Наша Політика конфіденційності може змінюватися час від часу. Нова Політика вступає в силу з моменту її розміщення на сайті Компанії partner.collar.com якщо інше не передбачено новою редакцією Політики

8. ДОДАТКОВІ УМОВИ

1. Політика конфіденційності розміщена на сайті Компанії partner.collar.com

2. Персональні дані Користувачів зберігаються Компанією протягом строку, необхідного для досягнення зазначених вище цілей обробки таких даних. Персональні дані можуть бути знищені у випадках, передбачених чинним законодавством України або згідно офіційного запита Користувача впродовж 30 календарних днів.

3. Якщо Компанією були внесені зміни в Політику Конфіденційності, з якими Користувач не погоджується, він зобов’язаний припинити використання веб-сайту. Факт продовження використання веб-сайту є підтвердженням згоди і прийняття Користувачем відповідної редакції Політики Конфіденційності.

4. Компанія рекомендує Користувачеві періодично переглядати Політику на предмет будь-яких змін.

5. Якщо у Користувача є які-небудь питання з приводу Політики, він може зв’язатися з Компанією за контактними даними, вказаними на сайті Компанії partner.collar.com.

Стати партнером